Koopzondag: geopend op zondag 6 oktober!

Wij doen alleen aan Click & Collect (Afhalen)

Mijn winkelwagen

|
Stijl een sfeervolle eettafel voor het binnenseizoen
eettafel stylen
eettafel stylen

Stijl een sfeervolle eettafel voor het binnenseizoen

De dagen worden korter, de lucht frisser en de bomen beginnen langzaam hun bladeren te verliezen โ€“ de herfst is officieel in zicht. Dit is het seizoen waarin we weer meer tijd binnenshuis doorbrengen, en het perfecte moment om je interieur extra gezellig te maken. Eรฉn van de centrale plekken in huis die vaak wat extra aandacht verdient, is de eettafel. Of je nu uitgebreid dineert, werkt, of gewoon een kop koffie drinkt, de eettafel is een centraal punt dat mag stralen in je woning.

eettafel stylen

Eettafel Decoratie

Bij Whoon helpen we je graag om jouw eettafel helemaal te maken voor de binnen-seizoenen. In onze showroom vind je een breed aanbod aan decoratie accessoires voor op de eettafel, waarmee je de sfeer in huis naar een hoger niveau kunt tillen. Of je nu een ovale tafel, een robuuste houten eettafel of een tafel op maat zoekt โ€“ bij Whoon is alles mogelijk. Bovendien kun je een interieurstylist aan huis vragen om te helpen met het decoreren van jouw eettafel.ย 

Hieronder vind je alles wat je moet weten over tafeldecoratie, onze op maat gemaakte tafels en de decoratieopties.

Eettafel decoratie ideeรซn: Sfeer voor jouw tafel

Een goed gestylde eettafel kan een echte eyecatcher zijn in huis. De kunst van eettafel decoratie ligt in het vinden van de juiste balans tussen functioneel en sfeervol. Vooral in de herfst is het leuk om met warme kleuren, natuurlijke materialen en sfeervolle accessoires te werken. Denk aan houten schalen, kandelaars met lange kaarsen, zijden bloemen en prachtige vazen.

Een paar eettafel decoratie ideeรซn die je kunt toepassen:

  1. Variatie in materialen: Combineer hout, keramiek, glas en textiel voor een interessante mix van texturen. Houten schalen op een linnen tafelkleed met glazen vazen zorgt voor een mooi contrast.
  2. Seizoensgebonden elementen: Werk met items die de herfst weerspiegelen, zoals decoratieve pompoenen, takken met rode bladeren of een schaal met kastanjes.
  3. Symmetrie en balans: Plaats grote accessoires zoals vazen of kandelaars in het midden, en werk van daaruit naar de randen met kleinere objecten zoals vaasjes en servies.
eettafel stylen
Tafeldecoratie
Tafeldecoratie
eettafel stylen

Het hart van je interieur is de eethoek

De eettafel is vaak het centrale punt in huis. Het is de plek waar je samenkomt met familie en vrienden, waar je geniet van een maaltijd of even de dag doorneemt. Daarom is het belangrijk dat je eettafel zowel praktisch als stijlvol is. Of je nu houdt van een minimalistische look of juist een warme, gezellige sfeer wilt creรซren, bij Whoon vind je de eettafel die bij jou past. Combineer je ideale eettafel met eetkamerstoelen zonder armleuning voor meer beweegruimte.

Of je nu kiest voor een ronde, rechthoekige, ovale of vierkante tafel โ€“ elke tafel kan volledig op maat worden samengesteld. Zo ben je er zeker van dat jouw tafel past bij de rest van je interieur.

Tafeldecoratie
Tafeldecoratie
Tafeldecoratie

Het verschil zit in de details

Het kiezen van de juiste decoratie accessoires voor op de eettafel kan je eetruimte helemaal tot leven brengen, als je het maar dicht bij jezelf en je woonstijl houdt. Of je nu een minimalistische stijl hebt of juist houdt van een eclectische, en opvallende look โ€“ het is belangrijk dat de accessoires passen bij jouw interieur en persoonlijke smaak.

  • Vazen en bloemen: Kies voor een mooie vaas met een groot boeket zijden bloemen in warme tinten zoals rood, oranje of bruin. Gedroogde bloemen zijn perfect voor de herfst en houden lang hun kleur.
  • Kandelaars en kaarsen: Sfeervolle verlichting is essentieel, vooral nu de dagen korter worden. Kies voor kandelaars in verschillende hoogtes en plaats daar kaarsen in, in tinten die passen bij de rest van je interieur.
  • Dienbladen en schalen: Een groot, robuust dienblad of een houten schaal gevuld met decoratieve elementen zoals noten, vruchten of dennenappels geeft een speels effect.

Jouw eettafel als eyecatcher

De juiste tafeldecoratie voor je eettafel kan het verschil maken tussen een functionele tafel en een echt sfeervol middelpunt van je interieur. Bij Whoon vind je een uitgebreide selectie aan accessoires die jouw tafel helemaal in stijl brengen. Denk bijvoorbeeld aan prachtige ornamenten, gouden woonaccessoires en geurartikelen voor in huis.

Het leukste aan tafeldecoratie voor de eettafel is dat je hiermee kunt blijven variรซren. Je kunt bijvoorbeeld voor iedere gelegenheid een nieuwe stijl kiezen. Heb je binnenkort een diner gepland? Ga dan voor elegante tafeldecoratie met chique glazen en zilverkleurig bestek. Wil je een meer gezellige sfeer creรซren voor je vrienden? Kies dan voor rustieke elementen zoals een houten serveerplank en windlichten.

tafeldecoratie
tafeldecoratie
tafeldecoratie
tafeldecoratie

Een stijlvolle keuze voor elk interieur

De deens ovale tafel is een van de populairste vormen van dit moment. Deze tafelvorm combineert het beste van beide werelden: de zachte, organische lijnen van een ronde tafel en de functionaliteit van een rechthoekige tafel. Het voordeel van een deens ovale tafel is dat deze perfect in kleinere ruimtes past, terwijl je toch voldoende zitruimte hebt.

Bij Whoon kun je zelf je eigen deens ovale tafel op maat samenstellen. Of je nu kiest voor een tafel van massief hout of juist een strakker, moderner materiaal, de mogelijkheden zijn eindeloos. Onze adviseurs helpen je graag om de tafel te creรซren die perfect in jouw interieur past. Uiteraard helpen we je ook graag bij het kiezen voor bijpassende eetkamerstoelen. Aan een deens ovale tafel zijn eetkamer stoelen met armleuning ook een goede optie, perfect voor urenlang tafelen.

eettafel

Ovale tafel: Elegant en functioneel

Een ovale tafel is niet alleen stijlvol, maar ook ontzettend praktisch. Door de ronde hoeken neemt een ovale tafel minder ruimte in beslag dan een rechthoekige tafel, terwijl je nog steeds veel zitplaatsen hebt. Dit maakt de ovale eettafel ideaal voor zowel kleine als grote gezinnen.

Bij Whoon kun je je eigen ovale tafel samenstellen, volledig naar jouw wensen. Kies uit verschillende houtsoorten, kleuren en afwerkingen om een tafel te creรซren die perfect aansluit bij jouw interieur. Wederom zijn verschillende stoelcombinaties mogelijk. Heb je echter ook al eens gedacht aan een eetkamerbank, voor een extra knusse sfeer in je eethoek.

Houten eettafel: Tijdloos en duurzaam

Een houten eettafel is altijd een goede keuze. Hout geeft warmte en karakter aan je interieur en is bovendien duurzaam en tijdloos. Bij Whoon kun je kiezen uit verschillende houtsoorten, van eiken tot walnoot, en je tafel laten afwerken in een kleur naar keuze. Een houten tafel kan zowel in een modern als klassiek interieur tot zijn recht komen, afhankelijk van de afwerking en accessoires die je kiest.

Of je nu gaat voor een robuuste tafel met een rustieke uitstraling, of juist een slanke tafel met een strakke afwerking, een houten eettafel past altijd. En prachtig met witte eetkamerstoelen, teddy eetkamerstoelen en witte eetkamerstoelen.

Eettafel Granville kruispoot
Eettafel Bordeaux Espresso taps toelopende poot
Eettafel Le Mans

Bezoek Whoon en stel je eigen tafel op maat samen

Wil je jouw eethoek helemaal klaar maken voor het binnenseizoen? Bezoek dan onze showroom in Oisterwijk en laat je inspireren door onze uitgebreide collectie tafels en woonaccessoires. Stel je eigen tafel op maat samen, kies uit verschillende vormen zoals een ovale eettafel, een deens ovaal tafel of een houten eettafel, en maak het geheel af met onze prachtige tafeldecoratie.

Daarnaast kun je een van onze interieurstylisten aan huis vragen, die je helpt bij het stylen van jouw eettafel en interieur. Zo ben je verzekerd van een sfeervolle tafel die helemaal bij jouw stijl en interieur past. Een andere optie is om een 2D of 3D interieurdesign te laten maken door ons Studio Whoon team. Zij weten jouw woning, eethoek of welke ruimte dan ook precies in beeld te brengen zodat je direct een beeld krijgt van jouw toekomstige huis.

Kom langs bij Whoon Oisterwijk en ontdek de vele mogelijkheden om jouw eettafel klaar te maken voor de gezellige herfstmaanden!

Tafeldecoratie

Plan een Afspraak bij Studio Whoon!

Waar wil je een kosteloze intake voor inplannen?
Bij welke ruimte(s) heb je onze hulp nodig? *
Op wat voor termijn zie jij jouw interieurdromen het liefste uitgevoerd worden? *
Waar kun je onze hulp bij gebruiken?
Ben je al bekend met de winkel?
Voornaam *
Achternaam *
Telefoonnummer (controleer of het nummer klopt) *
E-mailadres *
Woonplaats *
Op welke dag(en) heb je het liefst jouw afspraak?
Op welk dagdeel heb je het liefst jouw afspraak?